7/31/2011

PRA-U SMK KHIR JOHARI JUARA KARNIVAL SUKAN DAERAH 2011

7/31/2011
30 Julai (Sabtu) - Syabas dan tahniah kontinjen Pra-U SMK Khir Johari, Tg.Malim kerana berjaya merangkul kejuaraan Karnival Sukan Prauniversiti Daerah Batang Padang 2011. Kejohanan kali ketiga sejak tahun 2009 ini diadakan di SMK Dato' Zulkifli Muhammad, Slim River.

Daripada empat acara yang dipetandingkan, Pra-U SMKKJ menjuarai acara bola tampar dan futsal. Manakala acara bola baling mendapat naib johan dan acara bola jaring terkeluar daripada persaingan ke separuh akhir.

Tahniah kepada para pelajar dan guru-guru yang terlibat dalam memastikan kejuaraan pada tahun ini kembali semula ke pangkuan Pra-U SMKKJ setelah terlepas kepada SMK Sungkai pada tahun lepas.

Semoga dengan kejayaan tersebut akan menjadi pembakar semangat kepada semua agar terus menerus mencapai kejayaan dalam segenap bidang. Syabas sekali lagi...

Keputusan Rasmi Acara-acara yang Dipertandingkan

Futsal (Lelaki)
 1. SMKKJ vs SMK Bidor 3-1 (Menang)
 2. SMKKJ vs SMK Sungkai 1-0 (Menang)
 3. SMKKJ vs SMK Dato' Zulkifli Muhammad 1-0 (Menang)
 4. SMKKJ vs SMK Buyong Adil 2-0 (Menang)
Bola Tampar (Lelaki)
 1. SMKKJ vs SMK Tapah 30-20 (Menang)
 2. SMKKJ vs SMK Dato' Zulkifli Muhammad 30-11 (Menang)
 3. SMKKJ vs SMK Bidor 21-15, 21-17 (Menang)
Bola Baling (Perempuan)
 1. SMKKJ vs SMK Dato' Zilkifli Muhammad 2-0 (Menang)
 2. SMKKJ vs SMK Sungkai 2-1 (Menang)
 3. SMKKJ vs SMK Bidor 3-5 (Kalah)
Bola Jaring (Perempuan)
 1. SMKKJ vs SMK Tapah 3-3 (Seri)
 2. SMKKJ vs SMK Dato' Zulkifli Muhammad 2-11 (Kalah)
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa