2/25/2012

PROGRAM PENASIHAT AKADEMIK

2/25/2012
25 Februari - Pada hari ini telah berlangsung Program Penasihat Akademik dan Aku Janji Akademik 2012 yang melibatkan para pelajar, ibu bapa dan pensyarah. Seramai 93 orang ibu bapa yang hadir dalam program tersebut. Majlis tersebut dirasmikan oleh Tn.Hj.Mohd Nazri bin Md Saad, YDP PIBG sekolah.
Antara objektif program 2 dalam 1 itu adalah untuk menemukan ketiga-tiga pihak dalam sesi perbincangan dan permuafakatan bagi menentukan hala tuju para pelajar dalam menghadapi STPM 2012.
Sekalung ucapan tahniah dan terima kasih kepada para ibu bapa yang meluangkan masa hadir. Semoga dengan kehadiran tuan dan puan akan meningkat lagi semangat anak-anak untuk mencapai kejayaan yang cemerlang.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa