6/21/2011

PENDEDAHAN IPS

6/21/2011
21 Jun (Selasa) - Pada pagi ini seramai 67 orang pelajar pra-u 2 (atas) mendapat pendedahan berkaitan dengan Inventori Personaliti Sidek (IPS). Program tersebut dikendalikan oleh guru bimbingan dan kerjaya Pn.Effa Rina Bt Mohd Matore. Program tersebut berlangsung selama sejam di bilik kuliah B pra-u.

Nampaknya para pelajar sangat berminat untuk mengenali personaliti masing-masing sambil melihat aspek kekuatan yang ada pada diri mereka untuk meneruskan cabaran untuk menghadapi STPM beberapa bulan lagi.

Terima kasih kepada Pn.Effa Rina atas perkongsian yang sangat menarik tersebut. Semoga para pelajar mendapat manfaat atas program yang dijalankan.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa