6/21/2011

SESI PERKONGSIAN MAKLUMAT DENGAN MANTAN PELAJAR

6/21/2011
21 Jun (Selasa) - Para pelajar pra-u 2 (waja) sangat bertuah pada hari ini apabila mereka dikunjungi oleh lima orang mantan pelajar pra-u (waja) sesi 2009/2010 yang kini sedang bercuti semester. Mereka ialah Solehah Mustafa, Farah Juliana Jamil, Mimi Fadliana Toha, Hidayatul Aisyah dan Aina Amira. Kesemuanya sedang menuntut di IPTA.

Sesi sembang-sembang berkaitan dengan pengalaman mereka berada di universiti serta pengalaman belajar di pra-u. Diharap dengan kehadiran mereka itu akan menambahan lagi semangat para pelajar untuk menghadapi peperiksaan STPM 2011 nanti. Terima kasih kepada semua yang sudi hadir. Mudahan ada lagi perkongsian lain daripada mantan pelajar pada masa-masa akan datang.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa