5/29/2011

Pengarah Pelajaran Perak Singgah Ke SMK Khir Johari, Tg.Malim

5/29/2011
26 Mei (Khamis) - Seperti yang dijangka, Yg.Bhg.Dato' Mohd Rauhi bin Mohd Isa, Pengarah Pelajaran Perak meluangkan masa untuk menjengah SMK Khir Johari, Tg.Malim. Sebenarnya beliau dalam perjalanan ke Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tg.Malim bagi menyampaikan ucap utama BENGKEL PEMBANGUNAN PROFESIONAL GURU PEMBIMBING.

Yg.Bhg.Dato' Pengarah berada di sekolah ini selama lebih kurang 20 minit. Beliau sempat megunjungi bilik guru sambil beramah mesra dengan guru-guru yang ada di situ. Terima kasih Yg.Bhg.Dato' atas kunjungan tersebut.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa