3/11/2010

KAUNTER INFORMASI PRA-U

3/11/2010
Pengurusan Prauniversiti SMK Khir Johari, Tg. Malim pada hari ini mengambil insiatif untuk turut serta membuka kaunter informasi berkaitan dengan pengajian pra-u atau tingkatan enam kepada para calon SPM yang mengambil keputusan di dewan sekolah.

Inilah julung kalinya pihak pengurusan pra-u mengambil inisiatif tersebut. En.Asris Ali, Penolong Kanan Pra-U, SMK Khir Johari, Tg. Malim berserta beberapa orang pelajar Pra-U (Atas) berada di kaunter informasi bagi melayan pertanyaan para pelajar berkaitan dengan pengajian di pra-u. Selain daripada itu para pelajar mendapat prospektus khas pengajian pra-u sebagai rujukan. Semoga dengan kaunter informasi tersebut akan mendekatkan para pelajar dengan pengajian pra-u di SMK Khir Johari, Tg. Malim.

Walau bagaimanapun bagi pelajar yang tidak berkesempatan mengunjungi kaunter informasi tersebut bolehlah ke bilik pengurusan pra-u di aras bawah blok F (Blok tiga tingkat) untuk mendapatkan brosur prospektus khas pengajian di pra-u SMK Khir Johari, Tg. Malim.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa