3/11/2010

PERKHEMAHAN KOKURIKULUM PERDANA 2010

3/11/2010
Perkhemahan Kokurikulum Perdana Prauniversiti SMK Khir Johari, Tg.Malim akan diadakan pada 12-14 Mac 2010 (Jumaat hingga Ahad). Sukacita dimaklumkan kepada guru-guru SMK Khir Johari, Tg. Malim, ibu bapa dan penjaga dipelawa dan diundang hadir ke program derma darah yang akan diadakan pada hari Ahad (14 Mac 2010) bermula jam 9.00 pagi.

Pegawai-pegawai dari Unit Tabung Darah Hospital Slim River akan berkunjung ke SMK Khir Johari, Tg. Malim bagi melaksanakan program tersebut. Selain daripada itu semua peserta perkehamahan dan para hadirin boleh membuat pemeriksaan kesihatan percuma termasuklah pemeriksaan tekanan darah, kandungan gula dalam darah, Body Mass Index (BMI) dan kandungan kolestrol. Semoga program ini mendapat sambutan yang menggalakkan daripada semua pihak.

Jika tiada aral, majlis penutupan perkhemahan akan disempurnakan oleh Pengurus Bank rakyat Cawangan Tg. Malim.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa