10/30/2009

PILIHAN RAYA MPPPU: POSTER CALON DILANCARKAN

10/30/2009
Walaupun peperiksaan tingkatan enam rendah dan program Gerak Gempur masih berlangsung, usaha ke arah pilihan raya MPPPU kali pertama terus diatur.
Sehubungan dengan itu, poster senarai penuh calon yang akan bertanding mula ditampal di kelas-kelas tingkatan enam mulai hari ini.
Semoga dengan kemunculan poster ini akan menaikkan lagi semangat para calon dan juga para pengundi. Untuk makluman semua, pilihan raya dijangka akan dilaksanakan pada minggu terakhir persekolahan.
Sekiranya para calon ingin menghasilkan poster sendiri, pihak pengurusan pilihan raya amat mengalu-alukan dengan syarat poster yang ingin digunakan sebagai bahan kempen tersebut mendapat kelulusan terlebih dahulu daripada pihak Penolong Kanan Tingkatan Enam.
Bagi menjelaskan semua perkara yang berkaitan perjalanan kempen, satu taklimat melibatkan calon-calon akan dibuat dalam jangka masa yang terdekat. Sekiranya masih ada kesilapan ejaan pada nama, harap dapat segera dimaklumkan untuk tujuan pembetulan. Harap maklum.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa