10/25/2009

PERKEMBANGAN TERKINI PILIHAN RAYA MPPPU

10/25/2009
Pihak pengelola pilihan raya MPPPU 2009/2010 memohon maaf kepada para calon dan pengundi kerana beberapa masalah teknikal yang berkaitan dengan pengurusan telah menyebabkan proses pilihan raya tidak berjalan seperti yang dirancang.
Oleh sebab beberapa orang guru yang terlibat secara langsung dalam pelaksanaan pilihan raya tidak berada di sekolah maka beberapa tarikh penting berkaitan dengan aktiviti tersebut ditunda ke tarikh yang lain.
Sehingga kini, nama-nama calon yang akan bertanding telah muktamad. Insya Allah beberapa hari lagi nama-nama tersebut akan dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun memandangkan peperiksaan akhir tahun akan berlangsung pada minggu hadapan maka, aktiviti tersebut akan ditunda ke minggu terakhir persekolahan. Dua proses yang terbabit ialah, kempen dan pengundian.
Pihak pengelola sehingga kini menerima respon yang positif daripada para pelajar tingkatan enam atas agar mereka juga dilibatkan dalam proses pengundian. Justeru, jika semuanya berjalan dengan lancar para pelajar tingkatan enam akan mencatat sejarah melaksanakan pilihan raya dalam memilih wakil-wakil MPPPU.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa