10/22/2009

CIKGU ABD MALEK MEMBENTANG KAJIAN TINDAKAN PERINGKAT NEGERI PERAK

10/22/2009
Kajian tindakan yang dilaksanakan oleh cikgu Abd Malek Selamat yang bertajuk "Meningkatkan Kualiti Penulisan Esei dalam Mata Pelajaran Pengajian Am Menggunakan Teknik Out-In Environment dan In-Out Process" telah dibentang oleh beliau di Konvensyen Kajian Tindakan Peringkat Negeri Perak yang diadakan di Hotel Grand Kampar pada 21-23 Oktober 2009.
Kajian yang dibentangkan oleh Cikgu Abd Malek adalah satu-satunya dalam mata pelajaran Pengajian Am dalam konvensyen tersebut. Semoga para pelajar tingkatan enam atas akan dapat memanfaat teknik tersebut terutamanya dalam peperiksan STPM yang berlangsung tidak sampai sebulan ini. Diharapkan ia sekali gus dapat memenuhi target untuk 100% lulus dalam STPM. Tahniah diucapkan.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa