10/27/2009

PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN

10/27/2009
Guru-guru dan pihak pihak Pengurusan Laman Pra Universiti SMK Khir Johari, Tg.Malim ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Menghadapi Peperiksaan Akhir Tahun untuk para Pelajar Tingkata 6 Rendah.
Peperiksaan tersebut bermula semalam dan dijangka akan tamat menjelang 5 November 2009. Kami kira inilah penilaian sumatif yang para pelajar tingkatan enam rendah hadapi semenjak masuk ke tingkatan enam pada bulan Mei lepas.
Diharap para pelajar akan berusaha gigh semasa mendudki peperiksaan kerana keputusan yang diperolehi nanti akan menjadi nilai TOV (Take-Off Value) bagi stiap mata pelajaran yang diambil.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa