4/05/2012

DISKUSI INTELEK BERSAMA JABATAN IMIGRESEN

4/05/2012
4 April - Pada hari ini berlangsung sesi Diskusi Intelek Bersama Jabatan Imigresen Putrajaya. Seramai enam orang pegawai imigresen terlibat dalam menjayakan program tersebut diketuai oleh Tuan Mohd Zaidi bin Che Morad, Timbalan Penolong Pengarah Imigresen II, Bahagian Penguatkuasaan, Puutrajaya. Program tersebut dikelolakan oleh Exco Disiplin MPPPU.
Sesi diskusi tersebut berlangsung selama tiga jam dan ia banyak berkaitan dengan isu pemerdagangan dan penyeludupan manusia.
Terim kasih kepada pihak Jabatan Imigresen Malaysia atas kesudian menerima jemputan pihak kami. Begitu juga terima kasih kepada En.Khamdan bin Iskandar, Penolong PPD Kurikulum Kemanusiaan kerana turut hadir dalam program tersebut.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa