4/10/2012

BELASUNGKAWA

4/10/2012
10 April - Rombongan seramai 15 orang pensyarah serta pelajar-pelajar prauniversiti SMK Khir Johari telah berkesempatan melakukan lawatan ke rumah nenda Anisah binti Roskang di Pasir Panjang, Sekinchan atas kepergian ayahandanya yang tercinta, Dr.Roskang Jailani ke Rahmatullah pada 9 April 2012. Rombongan tersebut diketuai oleh Penolong Kanan Tingkatan Enam Cik Norgayah binti Mat Sagap.Sesi lawatan diisi denga majlis bacaan Yaasin dan Tahlil. 
Pihak pengurusan Prauniversiti SMK Khir Johari, Tanjong Malim mengucapkan takziah kepada keluarga Anisah binti Roskang atas musibah yang berlaku. Semoga tabah dalam menempuh hari-hari yang mendatang.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa