4/24/2012

LADAP: PREZI

4/24/2012
24 April - Seramai 50 orang guru SMK Khir Johari, Tanjong Malim terlibat dalam menjayakan Latihan dalam Perkhidmatan (LADAP) yang diadakan di Makmal 3, Pusat ICT, UPSI Kampus Sultan Azlan Shah, Proton City. Program tersebut dianjurkan oleh Pusat ICT UPSI, Tanjong Malim.

Pengisian utama LADAP pada kali ini adalah aplikasi persembahan maya yang dikenali sebagai Prezi. Ia merupakan salah satu aplikasi cloud computing yang berupaya memberi impak yang menarik dalam sesebuah persembahan. Sesi tersebut dikendalikan oleh Encik Eimiza Faisha Bin Azmi.

Terima kasih kepada pihak Pusat ICT, terutamanya kepada Tuan Pengarah Pusat ICT UPSI, Tn.Hj.Mohd Nazri Bin Md Saad (gambar) kerana sudi berkongsi maklumat dengan warga pendidik SMK Khir Johari, Tanjong Malim serta sudi menjemput kami untuk masuk dan menyaksikan Kampus Sultan Azlan Shah secara live. 

Semoga pihak Pusat ICT tidak jemu-jemu menjemput kami lagi pada masa yang akan datang untuk perkongsian pintar ini. [Foto]
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa