7/20/2011

SESI PERKONGSIAN MAKLUMAT DENGAN MANTAN PELAJAR 2

7/20/2011
20 Julai (Rabu) - Susulan daripada respon yang positif daripada para pelajar terhadap Sesi Perkongsian Maklumat dengan Mantan Pelajar 1 pda 1 Jun yang lepas, pengrusan Pra-U telah memanggil sejumlah mantan pelajar untuk mengongsikan pengalaman yang pernah mereka lalui sewaktu berad di pra-u serta pengalaman kini bergelar seorang mahasiswa.

Walau bagaimanapun hanya seramai enam orang mantan pelajar yang berkesempatan menghadirkan diri. Mereka ialah; Mohd Shukri Mohd Ali (UKM), Mohd Aidil Shukor (UPSI), Kumaraguru (UPM), Marhanisah Abd Aziz (UM), Nik Rabehah (USM) dan Nor Anis Abd Razak (UTM).

Terima kasih banyak-banyak kepada mantan pelajar yang sudi berkongsi pengalaman dengan adik-adik. Semoga perkongsian tersebut akan membakar semangat mereka untuk mencapai kejayaan yang cemerlang dalam peperiksaan STPM 2010 dan 2011.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa