6/29/2011

HARI INTERAKSI 2, 2011

6/29/2011
29 Jun (Rabu) - Mulai hari ini sehingga 31 Jun, selama tiga hari ibu bapa serta penjaga dipelawa datang ke sekolah untuk menjayakan program Hari Interaksi Ke-2, 2011. Untuk julung kalinya hari interaksi dilaksanakan selama tiga hari memandangkan ada ibu bapa yang tidak berkesempatan datang ke sekolah apabila hari interaksi dilaksanakan hanya sehari. Justeru, dengan pemanjangan tempoh tersebut diharap lebih ramai ibu bapa serta penjaga datang ke sekolah untuk berbincang dengan guru-guru tentang prestasi anak-anak mereka.

Sokongan ibu bapa dilihat sangat signifikan dalam menyumbang kepada sokongan moral kepada anak-anak. Semoga anak-anak akan lebih bersemangat dalam merealisasikan impian untuk lebih berjaya dalam bidang pelajaran.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa