4/20/2011

KARNIVAL KECEMERLANGAN SUKAN PRA-U 2011

4/20/2011
18 APRIL 2011 (ISNIN) - Syabas dan tahniah kepada AJK Pelaksana Karnival Kecemerlangan Sukan Pra-U, 2011 kerana telah berjaya melaksanakan program tersebut dengan jayanya. Beberapa jenis sukan telah dijalankan iaitu; bola tampar, bola jaring, bola sepak dan bola baling.

Program dimulakan pada jam 8.00 pagi dan berakhir kira-kira jam 4.30 petang. Semua pelajar pra-u 2 (6 atas) terlibat dan para pensyarah terlibat dalam menajyakan program tersebut. Antara lain, program tersebut diadakan bagi menyiapkan pasukan yang lebih mantap dalam menghadapi Karnival sukan pra-u di peringkat daerah yang akan dijalankan pada bulan Mei ini.

Tahniah sekali lagi dan terima kasih atas komitmen anda semua. Majulah sukan untuk pra-u SMK Khir Johari, Tg.Malim.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa