5/18/2010

SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN

5/18/2010
Pada hari ini seramai 62 orang calon STPM 2010 mula menduduki peperiksaan pertengahan tahun. Mereka memulakan peperiksaan dengan kertas Pengajian Am 2. Peperiksaan ini dijangka akan berakhir pada 31 Mei.

Besar harapan guru-guru agar para pelajar enam atas berusaha dengan bersungguh-sungguh bagi mencapai kejayaan yang cemerlang biarpun peperiksaan ini sekadar peperiksaan dalaman. Anggaplah peperiksaan ini sebagai "pentas" untuk membuktikan persediaan semasa para pelajar bagi menghadapi peperiksaan yang lebih besar lagi. Jangan ada hendaknya para pelajar yang gagal menghadirkan diri sepanjang peperiksaan berlangsung.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa