5/04/2010

MUET PERTENGAHAN TAHUN 2010: SELESAI!

5/04/2010
Syabas dan tahniah kepada 61 orang calon MUET Pertengahan Tahun 2010 yang telah berjaya menamatkan keempat-empat kertas peperiksaan masing-masing. Peperiksaan bermula pada 24 April 2010 bagi kertas Reading, Writing dan Listening. Manakala kertas speaking bermula semalam (3 Mei 2010) dan berakhir pada hari ini.

Nampaknya keperluan untuk mendapatkan band yang lebih tinggi semakin menjadi keperluan kepada para pelajar STPM mulai sesi kemasukan akan datang. Semoga semua calon mendapat band yang lebih baik. Setidak-tidaknya band 2 atau band 3.

Walau bagaimanapun semua telah selesai, berdoa sajalah agar segala usaha yang telah dilakukan mendapat "ganjaran" yang setimpal. Amin...
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa