5/13/2010

BERAKHIR SUDAH MINGGU ORIENTASI...

5/13/2010
Syabas dan tahniah kepada para pelajar pra-u 1 yang telah melalui program orientasi dengan jayanya. Beberapa program bagi mendekatkan para pelajar baru ini kepada senario pembelajaran di tingkatan enam telah dilaksanakan dengan bantuan para pelajar pra-u 2.

Syabas dan tahniah juga diucapkan kepada jawatankuasa minggu orientasi di bawah penyeliaan Pn.Suriyani Ujang serta Exco Majlis Perwakilan Pelajar Pra Universiti (MPPPU) kerana berjaya menyusun program dengan lancar dan teratur.

Terima kasih juga diucapkan kepada para pensyarah pra-u yang terlibat dalam memberi taklimat berkaitan dengan mata-mata pelajaran STPM. Melalui taklimat yang diberikan para pelajar dilihat sangat memberi manfaat kepada mereka. Foto lihat di sini.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa