10/16/2009

PILIHAN RAYA: MAKLUMAN TERKINI

10/16/2009
16 OKTOBER - Pihak pengelola pilihan raya MPPPU memohon maaf atas ketidaklancaran proses pilihan raya yang sedang dijalankan. Hal ini disebabkan oleh cuti perayaan deepavali yang dipanjangkan sehingga hari selasa.
Sehubungan dengan itu, bagi membolehkan para guru dan pelajar mendapat maklumat terkini berkaitan dengan perkara tersebut sila rujuk laman ini dari masa ke masa. Sehingga kini, pihak kami belum memutuskan bilakah hari pengundian tersebut. Waktu kokurikulum pada hari rabu akan dijadikan sebagai hari kempen memandangkan pada hari khamis sebahagian para pelajar terlibat dengan lawatan ke Melaka Bandaraya Bersejarah.
Berkaitan dengan nama yang bertindan, sehingga kini kami masih belum menerima sebarang email bagi menentukan kedudukan calon tersebut. Oleh itu kami berharap calon-calon yang dicalonkan pada hari penamaan calon beberapa hari yang lalu, sila mengambil tindakan yang sewajarnya. Kami memberi masa sehingga hari selasa untuk anda berbuat demikian. Sekiranya tiada maklumat diterima, pihak kami akan membuat keputusan berdasarkan budi bicara dalam menetapkan senarai akhir calon yang akan bertanding.
Senarai akhir calon-calon akan dipaparkan dalam laman ini pada hari rabu, 21 Oktober 2009. Harap maklum.
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa