10/02/2009

KURSUS PEMBINAAN BLOG

10/02/2009
Nampaknya idea untuk mengadakan kursus pembinaan blog kepada guru-guru semakin diterima ramai, walaupun masing-masing tidak berkesempatan menyatakan pandangan dan pendapat dalam LPUSMKKJ. Saya mengambil inisiatif untuk berbincang dengan En.Wan J, Guru Bestari dan Pn.Zoei, Juruteknik Makmal ICT pada pagi ini. Mereka tiada halangan. Begitu juga dengan Penolong Kanan Tingkatan Enam, En.Asris
Oleh itu berikut dijadualkan program tersebut.

Nama Aktiviti : Kursus Pembinaan Blog
Tarikh : 7 Oktober 2009 (Rabu)
Masa : 2.00 hingga 4.00 petang
Tempat : Makmal ICT
Peserta :
Terhad untuk warga SMK Khir Johari.Guru-guru Akademik Tingkatan 6 (15 orang), 5 orang guru lain yang berminat serta 10 orang guru yang ada laptop (bercas penuh) dan talian wireless broadband. Guru yang berminat sila daftar kepada saya pada atau sebelum 6 Oktober 2009 (Selasa).


Antara objektif kursus ini adalah untuk mendedahkan kepada guru-guru kegunaan blog dalam pendidikan serta membina blog sendiri untuk tujuan pengajaran secara dalam talian .

SILA ISI BORANG DI SINI
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa