5/02/2012

PELANCARAN KEMPEN BUDAYA 5S

5/02/2012
2 Mei - Selaras dengan Program Sekolah Penyayang, Pengurusan Prauniversiti SMK Khir Johari, Tanjong Malim pada hari ini telah melancarkan Kempen Budaya 5 S. 5S tersebut ialah Senyum, Salam, Sapa, Sopan dan Sayang. Program ini dianjurkan bersama dengan Unit Disiplin MPPPU.

Pelancaran Program tersebut telah disempurnakan oleh En.Zailan bin Zainuddin, Pegawai PPD (HEM) Pejabat Pelajaran Daerah, Batang Padang. Dalam ucapan, beliau menyeru seluruh warga sekolah umumnya agar bersama-sama menjayakan program sekolah penyayang. Hal ini kerana dengan perasaan saling menyayangi antara satu sama lain akan melahirkan budaya yang lebih sihat di sekolah.

Sabas dan tahniah kepada seluruh warga Pra-U SMK Khir Johari, Tanjong Malim dalam menjayakan program tersebut. Semoga amalan 5S akan menjadi budaya teras dalam kalangan warga Pra-U khasnya. Terima kasih kepada En.Zailan bin Zainuddin kerana sudi hadir ke program tersebut. Terima kasih juga kepada Tuan Pengetua, PK HEM, PK Kokurikulum, Pengurusan Pendidikan Khas, Unit Disiplin Sekolah kerana sudi hadir. [Foto]
Tinta Pujangga
Yang kurik itu kendi,Yang merah itu saga;Yang baik itu budi,Yang indah itu bahasa. Begitulah hubungan antara budi dan bahasa. Kata orang lagi... Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jelasnya tinggi dan rendahnya harga diri dan budi seseorang itu bergantung kepada bahasa yang digunakan. Dan, dengan budi bahasa yang tinggi, menjadikan seseorang itu dihormati oleh rakan dan taulan. Sekian adanya.
Share This
Subscribe Here

 

LAMAN PRA UNIVERSITI DI SANA SINI

BLOG MANTAN PELAJAR

Followers

PENAFIAN

Dimaklumkan bahawa laman ini merupakan laman rasmi Pra Universiti SMK Khir Johari Tanjong Malim. Kami bertanggungjawab sepenuhnya terhadap setiap artikel atau bahan yang dipaparkan dalam laman ini. Walau bagaimanapun kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kehilangan maklumat hasil daripada apa-apa juga transaksi yang melibatkan laman ini. Sekian terima kasih.

HUBUNGI KAMI


PUSAT PENGAJIAN PRAUNIVERSITI,
SMK KHIR JOHARI, 35900 TG.MALIM,
PERAK DARUL RIDZUAN
TEL: 05-4596334
FAKS : 05-4582454
EMAIL:
t6kjtm@gmail.com

BLOG TENAGA PENGAJAR

PAUTAN AKADEMIK

LAMAN PRA UNIVERSITI SMK KHIR JOHARI, TG.MALIM Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa